--> У Волинській області чоловік до смерті побив дружину | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Волинській області чоловік до смерті побив дружину

0
У Волинській області чоловік  до смерті побив дружину
На Волині, в одному із сіл на Маневицької громади, під час сварки 29-річний чоловік жорстоко побив свою 28-річну дружину. Жінка померла у лікарні, так і не прийшовши до свідомості.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області.

У четвер, 1 червня, до лікарні з тілесними ушкодженнями доставили 28-річну жительку Камінь-Каширського району. Не прийшовши до свідомості, жінка померла у відділенні реанімації. Обставини інциденту почала встановлювати поліція.

З’ясувалося, що напередодні, 31 травня, під час сварки її побив чоловік, 29-річний житель Камінь-Каширського району. Отримані травми виявились смертельними.

Після конфлікту чоловік покинув місце проживання.

Поліцейські оперативно встановили місцеперебування зловмисника. Чоловік поселився в одному з готелів у Маневичах, його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі розпочали за цим фактом кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Досудове розслідування триває.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні