У Волинській області вбили собаку відомого лікаря. ФОТО

0
У Волинській області вбили собаку відомого лікаря. ФОТО
У ніч на четвер, 1 червня, невідомі вбили домашнього улюбленця відомого лікаря-пульмонолога з Луцька Олега Яковенка.

Сумною новиною медик поділився у соцмережі, передає ВСН.

«Вчора жорстоко та при загадкових обставинах вбили нашого собаку, нашого мохнатого члена родини. Спочатку я не зрозумів, що відбулось, але потім, до кінця дня, розклав все по полицях. Тварина була ввечері на закритій території яку вона постійно охороняла, сильно вночі лаяла, та вже зранку ми її знайшли мертвою на вулиці», - йдеться у дописі Олега Яковенка.

Так, за його словами, мало місце проникнення злочинців на його приватну територію, де і відбулося захоплення тварини, яка потім опинилась мертвою на вулиці перед будинком.

Також лучанин розповів, що на тілі улюбленця видно садно від удушення по всій окружності шиї (ймовірно, петлею для відлову тварин) з одною колотою раною в ділянці шиї (ймовірно, заточка).

«Одне з трьох було в голові цих жорстоких та неадекватних створінь - або отримати налосолоду від знущання над маленькою тваринкою (так звані Док Хантери), або мене залякати або мені помститись… Були би інші мотиви, було би без такої демонстрації», - припускає медик.

«Невже ті, хто називає себе людьми не розуміють, що якщо ти робиш зло, то зло до тебе повертається по закону бумерангу, і рано чи пізно покарання настає. Висновки з цього життєвого уроку я зробив. Дуже шкодую, що не зміг захистити свою Бобу, дуже сумно, що вона не з нами. Працює поліція», - додає Олег Яковенко.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні