Міністр оборони Великобританії закликав готуватися до будь-яких сценаріїв

0
Міністр оборони Великобританії закликав готуватися до будь-яких сценаріїв
Керівник держави-окупанта Росії Володимир Путін, як і раніше, вірить в, мовляв, "перемогу" над Україною, оскільки він задіює у війні все більше своїх військ.

Однак Путін може не усвідомлювати масштабів військових проблем Москви аж до краху РФ. Західний світ повинен готуватися до будь-яких сценаріїв у разі падіння Росії. Про це заявив міністр оборони Великобританії Бен Уоллес, пише Главред.

В інтерв'ю The Washington Post він розповів про те, що масштаб втрат російських окупаційних військ демонструє – Путін, як і раніше, вірить у нібито "перемогу" над українською державою. Однак директор РФ може не усвідомлювати реальних військових проблем своєї країни до моменту краху.

"Путін, можливо, не отримує точної інформації про військові зусилля і може не усвідомлювати масштабів військових проблем своєї країни до моменту краху або внутрішнього виклику", - вважає Уоллес.

Також Бен Уоллес підкреслив, що в ситуації, що склалася, НАТО і країни Заходу в разі падіння Росії повинні бути готові до будь-яких сценаріїв.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні