Під час утеплення фасаду будинку з дев'ятого поверху випав чоловік. ФОТО

0
Під час утеплення фасаду будинку з дев'ятого поверху випав чоловік. ФОТО
У Рівному під час утеплення фасаду будинку з дев'ятого поверху впав 36-річний чоловік. Травми виявились несумісними з життям: за дві години потерпілий помер у медзакладі.

Як повідомила прес-служба поліції Рівненщини, про падіння чоловіка з дев'ятого поверху мешканка Рівного повідомила близько 21:30 у четвер, 1 червня.

«36-річний рівнянин виконував роботи по утепленню фасаду будинку пінопластом на дев’ятому поверсі багатоповерхівки. Зі слів замовниці робіт, вона розшукала його оголошення про надання послуг з утеплення фасаду на одному із сайтів безкоштовних оголошень. Під час роботи чоловік упав на землю», – встановили правоохоронці.

Потерпілого із кататравмою госпіталізували до лікарні. Втім, незважаючи на надану медичну допомогу, чоловік помер від важких травм за дві години після госпіталізації.

Відомо, що рівнянин не був офіційно працевлаштований чи зареєстрований як ФОП. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 ККУ з приміткою «нещасний випадок».



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні