У Києві російська ракета вбила молоду волинянку. ФОТО

0
У Києві російська ракета вбила молоду волинянку. ФОТО
У ніч із 29 на 30 травня 2023 року російська армія атакувала Київ ракетами та дронами. Уламки впали на багатоповерховий житловий будинок у Голосіївському районі столиці. Від цього обстрілу загинула 33-річна Катерина Кардаш.

Про це пише НСН.

Катерина була родом із Волинської області. Вищу освіту здобувала у Волинському національному університеті імені Лесі Українки та Національному транспортному університеті в Києві. Працювала у столичній фірмі, де відповідала за розвиток бізнесу. З 2017 року була НR-фахівчинею в ІТ-компанії. Любила танці, музику та фільми. Колеги і друзі пригадують її розумною, цікавою особистістю.

«Довго працювали разом… Набирали і вчили людей в Україні, в Казахстані. Трохи товаришували, трохи сперечалися. Багато всього пережили разом»,– розповіла Тетяна Любченко, колега Каті

«Вона була неймовірною особистістю – амбітною, позитивною та цілеспрямованою. Катя завжди надихала мене своїм ентузіазмом і відданістю. Вона була чудовою подругою і колегою. Хай пам’ять про Катю завжди буде з нами»,– написав про загиблу Дмитро Борук.

У Катерини Кардаш залишилися батьки, наречений, сестра та інші рідні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні