--> Лукашенко зробив заяву щодо війни в Україні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лукашенко зробив заяву щодо війни в Україні

0
Лукашенко зробив заяву щодо війни в Україні
Білоруський диктатор Александр Лукашенко виступив із заявою про війну в Україні. Він заявив, що “вирішити питання” потрібно було ще у 2014-2015 роках.

Про це пишуть білоруські ЗМІ, передає ТСН.

Лукашенко підтримав позицію президента Росії Путіна, який заявив, що не Росія почала війну в Україні, а вона почалася задовго до 2014 року. Білоруський диктатор зазначив, що спостерігав за подіями в Україні, включно з "коричневим переворотом" та його наслідками, звинувативши українську владу в незабезпеченні мирного співжиття людей.

Лукашенко також визнав, що якби трохи більше року тому не почалася повномасштабна війна, то це сталося б незабаром, але в гірших умовах для Росії та Білорусі.

Він зазначив, що помилкою було не вирішити конфлікт у 2014-2015 роках, коли в Україні не було армії та готовності, але всі бажали мирного врегулювання, тим часом українська влада зміцнювала свої Збройні сили.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні