Міноборони рф заявило про початок українського контрнаступу

0
Міноборони рф заявило про початок українського контрнаступу
Російське міноборони заявило про початок українського контрнаступу. Україна не коментує заяви. Жодних інших підтверджень активізації бойових дій немає, пише Главком.

Як стверджує міноборони РФ, Україна розпочала великомасштабний наступ на п'яти ділянках на південнодонецькому напрямку вранці 4 червня. Як заявляють у російському відомстві, українській армії не вдалося досягти своїх завдань.

За даними російського міноборони, ЗСУ нібито ввели в бій 23-ту та 31-у механізовані бригади зі складу стратегічних резервів, їх підтримували інші військові частини та підрозділи.

Як відомо, Україна давно заявила про підготовку контрнаступу і обіцяє звільнити всі захоплені Росією території. При цьому Росія зводить оборонні споруди.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні