Путіну перестали доповідати погані новини про війну

0
Путіну перестали доповідати погані новини про війну
Президенту рф володимиру путіну перестали доповідати погані новини, особливо про війну, через те, що він не хоче їх чути і реагує "вкрай роздратовано".

Про це пишуть росЗМІ, передає Апостроф.

За словами співрозмовника видання, знайомого із ситуацією, на доповіді про реальну ситуацію Путін реагував у роздратованій формі та заявляв, що доповідач перебуває під впливом "західної пропаганди", згущуючи фарби. При цьому сам доповідач надовго випадав зі списку людей, які мають доступ до президента РФ.

"Натомість постійний доступ мали ті, хто доповідав лише про успіхи, а поразки та провали, зменшували до дрібних неприємностей, які не відіграють суттєвої ролі", - наголошується в повідомленні.

У Кремлі відреагували на поширення такої інформації. Так, речник президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що Путін регулярно отримує інформацію про війну "з землі".

"Він регулярно здійснює такі дзвінки і отримує інформацію безпосередньо із землі. Він робив це завжди і продовжує це робити, зв'язок налагоджений, все це за командою президента досить оперативно робиться", - сказав Пєсков.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні