Росіяни хочуть повністю окупувати одну з областей України

0
Росіяни хочуть повністю окупувати одну з областей України
Російські окупанти зосереджують основні зусилля на спробах повної окупації Луганської області.

Про це заявив речник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Валерій Шершень, зазначивши при цьому, що у операційній зоні Сил оборони Таврійського напрямку противник продовжує ведення наступальних дій на Авдіївському напрямку, веде активно оборону на Запоріжжі, а саме – на Новопавлівському та Оріхівському напрямках, пише УНІАН.

"Після ситуації №1 у Бахмуті і довкола нього Мар’їнка залишається гарячою і пульсуючою точкою №2. Також вкотре підтверджується, що противник зосереджує основні зусилля на спробах повної окупації Луганської області", - сказав він.

"Тут ворог в очікуванні нашого наступу основні зусилля спрямовує на підтримку своїх підрозділів у постійній бойовій готовності, продовжує фортифікаційне обладнання своїх рубежів та позицій, встановлює мінно-вибухову загородження", - додав Шершень.

Крім цього, він наголосив, що на Донбасі з 24 лютого 2022 року триває оборонна операція.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні