Куди заборонено ходити у шортах

0
Куди заборонено ходити у шортах
Як вибрати шорти чоловічі та жіночі так, щоб вони були не лише модні і стильні, але ще й зручні. Варто врахувати не лише зовнішній вигляд одягу, але й те, як речі будуть сидіти на вас, пише Главред.

Куди не можна ходити в шортах
Якщо в компанії не оголосили про строгий дрес-коду, а ви працюєте вантажником або кур'єром, то загалом можна одягнути і шорти, але не надто короткі, щоб мали акуратний вигляд. Хоча загалом не варто одягати шорти на роботу.

Якщо ж ви банківський працівник, то про шорти варто забути. Не можна одягати їх під час походу до держустанов. Деякі з таких установ можуть навіть не пустити вас на поріг.

В театр варто одягатись вишукано і просто одночасно. Якщо ви хочете одягти шорти у театр, то краще надати перевагу краще вибрати спідницю-штани або кюлоти середньої довжини. Чоловікам варто утриматися від шортів у театрі.

У храм чи у церкву варто теж правильно підбирати одяг. Категорично не можна одягати шорти у церкву.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні