Росіяни обстріляли українське місто: стався витік аміаку

0
Росіяни обстріляли українське місто: стався витік аміаку
Ситуація з викидом аміаку в Куп'янському районі повністю контрольована.

Нічого не загрожує життю та здоров'ю людей, повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

"Вчора ввечері, одразу після влучання ворожих ракет в аміакопровід неподалік села Западне, був скликаний штаб з ліквідації наслідків техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Туди увійшли усі місцеві військові адміністрації, Нацполіція, ДСНС та інші служби", – вказав він.

Відразу підготували евакуаційні автобуси. У разі великого викиду аміаку під евакуацію підпадали 10 тис. жителів району. Підготували місця для їхнього розміщення у Харкові.

Але на станції спрацювали запобіжні клапани. Тож витік аміаку був відносно незначний.

"У Масютівці заміри показали 7 нанограмів на кубометр. При безпечних значеннях до 10 нанограмів. У Куп'янську аміаку в повітрі взагалі нема. Загрози для мешканців району та потреби в евакуації немає. Хмару з аміаком віднесло вітром у напрямку тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей", – вказав Синєгубов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні