Три речі, які заборонено тримати поруч з телефоном

0
Три речі, які заборонено тримати поруч з телефоном
Є кілька прийомів, які допоможуть захистити смартфон у спеку, проте деякі предмети можуть пошкодити гаджету навіть просто перебуваючи поряд, пише itechua.com.

Буває і зворотна ситуація — смартфон негативно впливає на предмет, що знаходиться поруч (наприклад, розмагнічує банківські карти). Хоч те, хоч те — проблематично, тому такого сусідства — на столі, в кишені, або в сумці — краще уникати.

Ключі
Багато хто звик носити телефон і ключі в одній кишені або відділенні сумки, щоб не загубити. Однак це вкрай небезпечно для гаджета – металеві ключі можуть сильно зашкодити дисплею. Тому їх варто тримати подалі.

Їжа
Також вкрай небажаний "супутник" для телефону — краще тримати його подалі і не класти на одну поверхню зі снеками, печивом тощо. Ви ризикуєте не тільки забруднити мобільний телефон, але й стати клієнтом майстерні з ремонту телефонів, тому що в пристрій можуть потрапити крихти і порушити його роботу.

Гроші
Часто грошові купюри розміщують між телефоном та чохлом, використовуючи його як своєрідний гаманець — гроші не загубляться та не зімнуться. Однак небезпека в тому, що купюри можуть призвести до перегрівання смартфона, особливо влітку. Тому цього, здавалося б, зручного сусідства, також краще уникати.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні