--> У селі трагічно загинув 45-річний чоловік. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У селі трагічно загинув 45-річний чоловік. ФОТО

0
У селі трагічно загинув 45-річний чоловік. ФОТО
У вівторок, 6 червня, в селі Передвір'я Яворівського району, що на Львівщині, горів житловий будинок. Внаслідок пожежі загинув 45-річний чоловік, повідомили в Головному управлінні ДСНС України у Львівській області.

Повідомлення про пожежу в селі Передвір'я Яворівського району до рятувальників надійшло о 06:11. Займання виникло в дерев'яному житловому будинку, критому шифером.

На момент прибуття пожежників до місця виклику будинок був повністю охоплений вогнем. Через сильне задимлення вогнеборцям довелось працювати у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору.

Під час гасіння пожежі рятувальники виявили тіло загиблого чоловіка. Ним виявився син власниці будинку, чоловік 1978 року народження.

«Вогонь знищив будинок. Рятувальникам вдалось запобігти розповсюдженню пожежі та врятувати від вогню дві поруч розташовані господарські будівлі», – зазначили в ДСНС Львівщини.

Гасили пожежу 8 рятувальинків та дві одиниці спецтехніки. Причини та обставини пожежі встановлюють.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні