Що робити українцям під час магнітних бур

0
Що робити українцям під час магнітних бур
Лікарка-невролог, кандидат медичних наук Тетяна Майкова поділилася, як захиститися від магнітних бур. Вона дала низку дієвих порад. Зокрема, експертка наголошує на необхідності дотримання правильного режиму сну. Необхідно лягати спати за годину до півночі та вставати без будильника, пише Інформатор.

За її словами, також допоможуть захиститися від впливу магнітних бур помірні фізичні навантаження – ходьба, плавання, гімнастика. Не варто бігати та вбиватися у спортзалі.

У період магнітних бур варто відмовитися від різних стимуляторів, зокрема, від кави. Крім того, варто звернути увагу на харчування – потрібно їсти часто, але потрохи, і віддати перевагу здоровій їжі. Невролог порадила відмовитися від жирного та солоного. Важливо пити багато рідини. Вона попередила, що першою на прихід магнітної бурі реагує голова і нервова система.

"У людей найчастіше фіксуються головні болі. Або будь-які інші больові розлади, тому що вони реалізуються всією нервовою системою", - пояснила Майкова.

Календар магнітних бур у червні 2023 року
У червні очікується чимало магнітних бур. Вони впливатимуть на людей з різною інтенсивністю. Більшість можуть відчувати неприємні симптоми - головний біль, втому й навіть порушення сну.

Слабкі магнітні бурі: 1, 7,16 та 30 червня.
Середні магнітні бурі: 10, 28-29 червня.
Сильні магнітні бурі: 2, 18-20 червня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні