Що означає, якщо свербить долоня

1
Що означає, якщо свербить долоня
Напевно, кожен з нас колись замислювався, чому сверблять долоні вранці. Як виявилося, цьому є пояснення. Однак воно не наукове, а народне. Розповідаємо, яка рука свербить до грошей, а яка рука свербить до сліз, пише УНІАН.

Що означає, коли ліва рука свербить - народні повір'я
У народі вважають, що якщо свербить ліва рука біля великого пальця, то незабаром ви отримаєте фінансовий прибуток. І чим сильніший свербіж - тим більшою буде сума. Якщо ж свербить ліва долоня кілька днів, то ви можете отримувати хороші гроші протягом тривалого часу. Наприклад, такий свербіж може свідчити про підвищення зарплати або отримання спадщини.

При цьому не всі знають, чи можна чесати ліву долоню. Як з'ясувалося, в цьому немає нічого поганого, але робити це потрібно правильно. Порада: чесати руку варто іншою рукою у напрямку до себе, як би загрібаючи гроші.

До чого свербить права рука по днях тижня - будьте уважні
Якщо свербіж на лівій руці на початку тижня може передвіщати вам гіркі сльози, то свербіж на правій руці - зовсім навпаки.

Понеділок
Якщо свербить долоня на початку тижня, це означає, що на вас чекає зустріч з колегами. Ви можете укласти вигідну угоду або створити перспективний проект.

Вівторок
Сверблячка на руках в цей день говорить про те, що на вас чекають посиденьки з друзями. Весела компанія і приємна атмосфера піднімуть вам настрій.

Середа
У цей день дівчата можуть піти на побачення. Однак важливо, щоб ініціатива виходила від партнера. Сміливо можете будувати плани на майбутнє.

Четвер
Якщо свербить права рука, то це сигнал про те, що вам варто побути далеко від другої половинки. Так ви ще більше скучите одне за одним, а зустріч буде набагато приємнішою.

П'ятниця
Свербляча долоня в п'ятницю говорить про те, що вас згадує колишній партнер. Але є ще одна прикмета: дівчата в цей день можуть зустріти колишню свого коханого.

Субота
День обіцяє приємні емоції. Швидше за все, у вас буде вихідний, і ви зможете зайнятися тим, що приносить вам справжнє задоволення.

Неділя
У вас може з'явитися впливовий друг, який допоможе вам покращити рівень вашого життя. Однак вам варто бути відкритим до нього, а не користуватися його добротою.

Вірити цим повір'ям чи ні - справа ваша. Але пам'ятайте, що Всесвіт має властивість посилати нам сигнали і попереджати про якісь події.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
якщо свербить то варто помити руки
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні