--> В Україні вбили сина депутата Держдуми. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Україні вбили сина депутата Держдуми. ФОТО

1
В Україні вбили сина депутата Держдуми. ФОТО
Українські захисники ліквідували у боях за Бахмут Саїда-Хусейна Ямадаєва, сина колишнього депутата Держдуми РФ Руслана Ямадаєва. Пасерб "єдинороса" був завербований у приватну структуру найманців "Вагнер", перебуваючи у в'язниці, куди був відправлений до 2025 року, пише Обозреватель.

Ямадаєва-молодшого засудили за кількома статтями кримінального кодексу Росії на десять років ще у 2016 році. Про це повідомляють російські ліберальні ЗМІ.

"Знаходячись у колонії, Ямадаєв записав відеозвернення до Володимира Путіна з проханням звернути увагу на умови утримання ув'язнених в ІЧ - чоловік стверджував, що завдав собі тілесних ушкоджень на знак протесту проти побиття його друзів", - зазначено в повідомленні.

Сили оборони знищили "вагнерівця" ще у квітні 2023 року, а похорон його останків пройшов 3 травня.

Цікаво, що син Руслана Ямадаєва фактично повторив долю свого недбалого батька. Останній воював за волю Ічкерії, але під час першої чеченської кампанії перейшов на бік російських військ. У 90-х роках був учасником кримінального угрупування, його вбили вже 2008 року.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай в пеклі горить зі своєю сімєю
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні