Росіяни зробили ще одну цинічну заяву після підриву Каховської ГЕС

0
Росіяни зробили ще одну цинічну заяву після підриву Каховської ГЕС
6 червня внаслідок підриву Каховської ГЕС зоопарк у Новій Каховці "Казкова Діброва" повністю затопило. Приблизно 300 тварин загинуло, вижити вдалося лише тим, що перебували за межами звіринцю, пише 24 канал.

Росіяни брешуть, що тварин з зоопарку вивезли торік
Водночас російські пропагандисти цинічно заявляють, що тварин там не було. Про це пишуть у своїх ЗМІ.

"Усіх тварин із зоопарку у місті Нова Каховка у Херсонській області було вивезено звідти ще минулого року", – цитують росЗМІ мера окупованого міста Володимира Леонтьєва.

Заявляють, що нібито торік усі тварини з зоопарку "Казкова діброва" були евакуйовані та перевезені. За їх словами, взяли опіку над тваринами волонтери.

РосЗМІ, вбивши сотні тварин через підрив Каховської ГЕС, продовжують наголошувати на тому, що "інформація українських медіа про загибель тварин у зоопарку не відповідає дійсності".

Цинічності російських окупантів немає меж, такими заявами вони вже нікого не дивують. Українська лють ще стрімкіше зростає після подій у Новій Каховці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні