--> Три знаки зодіаку, яким цими днями не бажано працювати | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Три знаки зодіаку, яким цими днями не бажано працювати

0
Три знаки зодіаку, яким цими днями не бажано працювати
Цими днями, 7 та 8 червня, відпочивати потрібно представникам усіх знаків зодіаку, але трьом із них категорично небажано працювати.

Швидких Овнів (21.03 – 20.04), якщо вони взяли курс на будь-яку мету, досить складно втримати в межах розумного. Цими днями вони не зрадять самих себе, і, вирішивши зробити щось варте в професії, з упертістю, гідною кращого застосування, почнуть рухатися до поставленої мети. Ось тільки досягти її представникам знака навряд чи вдасться – тож не варто й намагатися.

Працьовиті Діви (22.08 – 23.09), які готові вдень і вночі працювати на власне благо, вирішать витратити нинішні дні на наведення ладу в навколишньому просторі. На жаль, досягти бажаної мети їм у ці два дні не вдасться — як на зло, все валитиметься з рук, рватись і битися. Можливо, представникам знака варто відмовитися від домашнього клопоту і трохи відпочити.

Козорогів (22.12 — 20.01), що є головними трудоголіками зодіакального кола, важко зупинити, якщо вони, як і в цей час, вирішать ударно попрацювати. Але, оскільки у своїй діяльності представники знака постійно натикатимуться на перешкоди, що зробить їхню діяльність марною, їм потрібно відмовитися хоча б від важливих справ, зайнявшись, наприклад, своїм хобі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні