На війні загинули двоє волинських військових. ФОТО

0
На війні загинули двоє волинських військових. ФОТО
25 червня Сергієві Карпуку виповнилося б 54 роки. Проте 6 червня Герой загинув, виконуючи бойове завдання щодо захисту незалежності України, пише Поліський лісовий офіс.

З першого дня повномасштабної війни пішов служити. Останнім часом – на Донецькому напрямку, де й загинув. Їхній бліндаж накрило.

Сергій Васильович перед мобілізацією працював на посаді лісоруба у Перевалівському лісництві філії «Володимир-Волинське лісомисливське господарство». Навчався в Шацькому лісовому технікумі ім. В. Сулька. Практично все свідоме життя в галузі.

Служив разом із сином Віталієм у «волинській сотці».

«Якби не син, той навряд би й знали точно, що там сталося… Він такий щирий і простий був. Все життя біг на роботу, бо ж відчував безмежну відповідальність за інших. Добрий – аж занадто. Кому треба допомогти, то він перший. Серце мав відкрите. Всіх жалів. Он сьогодні рідні, друзі телефонують, питають. Любили його люди.

Пішов служити – і там йому всіх шкода. Каже, тож тут хлопці молоді, їм потрібно додому повернутися. Про себе не думав взагалі, – розповідає дружина Катерина. – Казав – найстрашніше заходити і виходити з бліндажів. Тому що дуже стріляють. Просто безперервно. А так особливо більше нічого не говорив.

Готували передачу волонтерами. Він любив домашню їжу. Тепер вже тільки синові треба передавати. Один вже сам їде додому… Якби ви бачили, як вони там за кілька місяців змінилися, постаріли. Хлопці оборону тримають такими зусиллями, що нам і уявити важко».



На Харківщині зупинилося серце солдата волинської бригади Василя Колоса, повідомили у Сарненській міській раді.

«4 червня 2023 року під час несення служби в населеному пункті Купянськ, Харківської області зупинилось серце солдата військової частини А1008, 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого - Колоса Василя Федоровича, жителя села Кричильськ», - йдеться у дописі.

Поховають Героя у рідному селі в четвер, 8 червня. Чин похорону звершать у Свято-Покровській церкві Православної церкви України. Поховання на кладовищі села Кричильськ.

«Від імені усієї громади висловлюємо слова щирих співчуттів рідним і близьким Героя. Поділяємо ваше горе та сумуємо разом із вами. Нехай світла пам’ять про Василя Федоровича назавжди залишиться у наших серцях!» - висловлюють співчуття рідним.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні