Ці знаки Зодіаку вміють приховувати те, що у них всередині

0
Ці знаки Зодіаку вміють приховувати те, що у них всередині
Деякі зляться, коли не отримують бажаного, а ось представники "водної стихії" - Скорпіон, Риби та Рак вміють дуже добре приховувати те, що у них відбувається всередині.

"Апостроф" пише, як живуть із цим представники вищезгаданих сузір'їв.

Риби справжні майстри перевтілень та маскування. Риби можуть залишитися непоміченими, якщо їм таке спаде на думку. Вони можуть зіграти будь-яку роль і перетворитися на будь-кого.

Рак більш відкритий та емоційний, ніж інші знаки. Рак занадто швидкий і мінливий, у нього змінюється настрій занадто часто і ця якість може зіграти з ним злий жарт, коли треба приховати свої емоції, але не вдається.

Скорпіон дуже стійкий у своїх настроях і днями може обговорювати те саме. Ця неповороткість допомагає приховувати свій внутрішній світ від сторонніх.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні