Серед російських військових почалася паніка: що сталося

1
Серед російських військових почалася паніка: що сталося
У тимчасово окупованому Мелітополі на Запоріжжі після підриву греблі Каховської ГЕС почалася паніка серед російських військових. Більшість стали різко перевдягатися у цивільний одяг і скуповувати продукти за високими цінами.

Однак вирахувати чужих серед місцевих мелітопольцям не складно – і за говіркою, і за манерою одягатися. Про це у своєму Telegram-каналі повідомляє місцеве українське видання, пише Обозреватель.

Зазначається, що 7 червня групу замаскованих окупантів помітили в ТЦ "Дзеркальний", який розташований у нижній частині міста.

"Було дуже багато військових РФ. Всі переодягнуті. У всіх були закриті обличчя, ходили вони по магазину зі зброєю. Купували дуже багато всього, потім сідали в машини й виїжджали далі", – поділилися спостереженнями місцеві жителі.

За їхніми словами, "Дзеркальний" вважається найдорожчим супермаркетом у захопленому Мелітополі: "Там ціни – космос".

Крім того, незрозумілі рухи містяни спостерігали і по вулиці Гетьманській у районі колишньої будівлі міського відділу поліції. Нині там більше немає поліцейської вивіски. Псевдоправоохоронний орган переїхав у будівлю держохорони на вулиці Івана Алексєєва.

"А ось міськвідділ перетворився на катівню. У катівнях ІТТ щодня катують полонених, звинувачених у тероризмі. Загалом у Мелітополі існує 10 в'язниць", – йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
????????Брехня від подоляка. Окупанти дуже бояться лютий і бойовий квартал95..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні