--> До нової паливної кризи в Україні залишився тиждень, - експерт | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

До нової паливної кризи в Україні залишився тиждень, - експерт

0
До нової паливної кризи в Україні залишився тиждень, - експерт
До нової паливної кризи в Україні залишився тиждень. Через скорочення видобутку, нафти у світі поменшало. Відтак, підвищилась її вартість.

Ціни паливно-мастильних матеріалів у закупівлі вже "полізли" вгору. Про це розповів засновник групи "Прайм" Дмитро Льоушкін, пише УНІАН.

"З 15 червня танкера в Ізмаїлі/Рені за поточними цінами продавати не буде сенсу, нові не встигнуть законтрактувати. Трейдери вважатимуть за краще посидіти на паркані, оскільки стрибок на ПДВ та акцизі ніякою маржою не перекрити. Піде зростання божевільне, зростання викличе ажіотаж. А ажіотаж це мультиплікатор, кордони "стануть" через черги бензовозів. І до початку цього сценарію залишився тиждень", - написав він.

За словами Льоушкіна, через можливу паливну кризу багато аграрії чекають на "апокаліптичний" сценарій, коли доведеться возити врожай до Італії, віддаючи при цьому 30-40 відсотків вартості за транспортування. Це додаткові збитки для аграріїв.

"Нам правда, треба поставити на межу виживання останню ще адекватно працюючу галузь у країні? Невже ось прям так хочеться повернути зараз ПДВ і акциз на паливо? Це шкідництво. У цей час треба підтримувати, а чи не добивати. Загалом відмовляюся вірити в те, що відбувається", - додав засновник групи "Прайм".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні