--> Еліта рф незадоволена путіним, - Bloomberg | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Еліта рф незадоволена путіним, - Bloomberg

0
Еліта рф незадоволена путіним, - Bloomberg
Настрій концентрованої зневіри охопив російську еліту з приводу перспектив війни, яку російський диктатор Володимир Путін розв'язав в Україні. Навіть найоптимістичніші кремлівські чиновники бачать у "замороженому" конфлікті найкращий доступний результат для країни-агресора, пише Главред.

Як наголошується в публікації, багато представників політичної та ділової еліти втомилися від війни і хочуть, щоб вона припинилася, хоча і сумніваються, що диктатор Путін зупинить бойові дії. Більш того, поки ніхто з еліти не бажає протистояти йому у зв'язку з вторгненням, але його авторитет значно знизився.

За словами двох джерел, найсприятливішою перспективою були б переговори в кінці нинішнього року, які перетворили б війну в "заморожений" конфлікт і дозволили б Путіну проголосити Піррову перемогу, зберігши при цьому частину захопленої української території.

"Еліта знаходиться в глухому куті: вони бояться стати козлами відпущення за безглузду війну. Дійсно дивно, наскільки широке поширення серед російської еліти отримало уявлення про шанс, що Путін не виграє цю війну", - сказав журналістам колишній радник російського уряду Кирило Рогов.

За словами чотирьох джерел, більшість представників еліти і продовжують свою роботу, переконані, що вони не можуть вплинути на диктатора Путіна. А він поки не проявляє ніяких ознак бажання покласти край війні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні