--> До яких ще терактів росіяни можуть вдатися в Україні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

До яких ще терактів росіяни можуть вдатися в Україні

0
До яких ще терактів росіяни можуть вдатися в Україні
Армія РФ після підриву дамби Каховської ГЕС може не зупинитися на цьому, а натомість вдатися до подальших терактів на території України.

Думку про це висловив військовий експерт, полковник ЗСУ в запасі Роман Світан в ефірі Апостроф TV.

Зокрема, він заявив, що окупанти готові підірвати завод "Кримський титан", який повністю замінований, включаючи ємності із кислотою та хлором.

"Підрив дамби Каховської ГЕС може нести загрози для Запорізької АЕС, але сумнівно, що росіяни, щоб скувати ЗСУ, підуть на підрив ЗАЕС. Звичайно, прогнозувати дії малахольних з Генштабу РФ безглуздо, але ризики такого ядерного тероризму для Москви надто високі - як військово-політичні, так і суто економічні та іміджеві”, - сказав Світан.

Експерт зазначає, що "Росатом", який тимчасово господарює на ЗАЕС, будує за домовленістю енергоблоки у Туреччині та Угорщині.

"А що вони зараз реально можуть і готові підірвати - завод "Кримський титан" на півночі Криму. Завод вже повністю замінований, включно з ємностями з кислотою, хлором та реагентами. Вони його нещодавно почали мінувати, оскільки вони прогнозували, що ЗСУ форсуватимуть Дніпро і заходити до Армянська, вони вже готові були його підривати", - сказав Світан.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні