Знаки Зодіаку, яким пощастить у вихідні 10-11 червня

0
Знаки Зодіаку, яким пощастить у вихідні 10-11 червня
10 і 11 червня – протилежні один одному, як земля і небо: і якщо в перший день вдасться не піддатися обставинам і, проявивши характер, наполягти на своєму, то другий день можна буде провести в найкращому стані, та й обставини складатимуться максимально сприятливим чином.

Субота, 10 червня – день, який астрологи називають часом випробувань, які необхідно пройти з гідністю, інакше вони не найкращим чином позначаться на наступному житті – якщо і не всьому, то на найближчих кількох місяцях точно, пише ТСН.

Вплив темних сил у цей час може бути настільки сильним, що впоратися з ним буде хоча і складно, але можливо, головне – сила волі й бажання. За позитивного результату боротьби зі злом неділя, 11 червня, стане одним із найщасливіших днів місяця – гармонія, яка зазвичай панує у такий час у всіх сферах життя, увійде в резонанс із комфортним душевним станом.

Телець (21.04 – 21.05)
Тельцям доля – чи зірки? – приготувала сюрприз: цікава й перспективна професійна пропозиція з підвищенням, яку їм зроблять, незважаючи на вихідні. Найімовірніше, йтиметься про зміну місця роботи, тож із нинішнім представникам знака доведеться розпрощатися, але, схоже, особливо турбуватися з цього приводу вони не стануть – перспективи там уже не спостерігаються.

Лев (23.07 – 21.08)
Леви можуть розраховувати на те, що ми звикли називати "щастям в особистому житті". Зрозуміло, що для кожного представника знака зірки приготували свій – важливий лише для них – сценарій, але важливо не це, а те, що події цих днів призведуть до позитивних змін: вихід стосунків на новий якісний рівень цілком може призвести до набуття нового статусу – для кого нареченої, а для кого і дружини.

Скорпіон (24.10 – 22.11)
Скорпіонам зірки нададуть рідкісний шанс відкрити власний бізнес, про який вони так давно мріяли. На початку наступного тижня складуться сприятливі умови для реалізації планів представників знака, тому варто поквапитися та витратити вихідні на складання планів загалом, та бізнес-планів зокрема. Необхідно врахувати навіть найдрібніші деталі – від них, зрештою, залежатиме успіх.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні