В Україні на вихідні різко похолодає

0
В Україні на вихідні різко похолодає
Наближаються вихідні, тож синоптик Наталка Діденко дала прогноз на ці дні, 10-11 червня. Та не поспішайте радіти, адже погода буде нестійкою, йтимуть дощі й навіть грози, очікується похолодання.

Про це пише УНІАН.

"11-го червня у Херсонській та Миколаївській областях є ймовірність сильних злив", - попередила вона у своєму Facebook жителів цих постраждалих унаслідок підриву Каховської ГЕС регіонів. Протягом дня в суботу очікується +25...+30°, на заході та півночі - +20...+25°.

Похолодання в Україні
У неділю в західних та північних областях України передбачається похолодання, до +14...+20°, каже Діденко. На решті території України 11-го червня +20...+25°, в Одеській області до +29°.

ВІДЕО ДНЯ
Video Player is loading.

Replay
Unmute
Remaining Time -0:06
Fullscreen
"У суботу на півночі та заході, а в неділю по всій Україні очікується сильний вітер - обережно!" - додала синоптик.

Прогноз погоди в Києві на 10-11 червня
У Києві впродовж 10-11 червня місцями очікуються короткочасні дощі, можливі грози. У неділю Діденко прогнозує сильний вітер. Температура повітря у суботу +25 градусів, у неділю - відчутне похолодання, до +18...+20 градусів.

Синоптик Ігор Кібальчич прогнозує похолодання
В Україні до кінця тижня зіпсується погода, це станеться з 10 червня 2023 року. У суботу температура повітря вночі +13...+18°C, вдень +23...+28°.

У неділю, 11 червня, очікується нестійка погода з дощами і грозами в західних, південно-східних областях і Криму, вдень температура сягатим +18...+23°.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні