Під час нічної атаки дронів загинуло подружжя переселенців. ФОТО

0
Під час нічної атаки дронів загинуло подружжя переселенців. ФОТО
В Одесі у ніч на 10 червня під час дронової атаки на місто загинуло подружжя переселенців.

Про це пише Уніан.

Як повідомляють одесити у соціальних мережах, вибуховою хвилею вбило Юлію та Юрія Антоненко з міста Бахмут, які переїхали до Одеси, рятуючись від війни.

За словами знайомих Антоненко, нещодавно вони перевезли до Одеси батьків, яких пізно ввечері 9 червня проводжали до дому.

Чоловік та жінка загинули поруч з 10-поверховим будинком, в якому проживали в Одесі. За словами їхньої знайомої, вони поспішали до дому, бо до початку комендантської години залишалося мало часу. У подружжя залишилася 20-річна донька.

Користувачі соцмереж дуже емоційне відреагували на це повідомлення. Хтось написав, що "від долі не втечеш", але дуже багато людей агресивно відповідають, що проблема не в долі, а в росіянах, які напали на Україну та вбивають людей.

Користувачі пишуть: "Доля - це тільки кількість і якість мозку в голові!", "А, яка доля у Путіна?", "Яка доля? Може це слово треба замінити, чимось іншим? Чи розуму вистачило лише на це?", "Молоді, красиві люди! Трагедія!", "Жах, ніхто не знає де і коли обірветься життя", "Вічна і світла пам'ять Юрію та Юлії. Мої щирі співчуття родині та близьким", "Співчуваю батькам та донечці".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні