Скільки треба часу, щоб оцінити успіх початку контрнаступу ЗСУ

0
Скільки треба часу, щоб оцінити успіх початку контрнаступу ЗСУ
Західні аналітики поки утримуються від яких-небудь прогнозів щодо просування українських військ і кажуть, що успіхи початку контрнаступу ЗСУ можна буде оцінити через тижні або ж місяці.

Про це пише УНІАН посилаючись на The New York Times.

За даними видання, нині українські захисники шукають місце, де можна було б вбити клин у російську оборону.

Але аналітики поки не бачать ознак серйозного прориву у щільній мережі оборони російських окупантів.

Експерти впевнені, що в ході контрнаступу ЗСУ, ймовірно, будуть використовувати пробні атаки і маневри, при цьому основна частина атакуючих сил буде перебувати в резерві, вишукуючи слабкі місця, а потім направляючи свої сили в цьому напрямку.

На їхню думку, такий підхід може завдати втрат атакуючій стороні. У цьому контексті аналітики згадують недавню втрату ЗСУ перших Leopard і Bradley.

Окремо наголошується, що руйнування греблі Каховської ГЕС, схоже, не уповільнило просування українських військ, оскільки ЗСУ не намагалися форсувати річку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні