Путін зробив цинічну заяву про війну в Україні. ВІДЕО

0
Путін зробив цинічну заяву про війну в Україні. ВІДЕО
Президент РФ Володимир Путін зробив чергову цинічну заяву про війну, розв'язану Росією проти України.

Про це пишуть Патріоти України.

Президент держави-агресора, армія якого в ніч на 13 червня вдарила по житловій багатоповерхівці у Кривому Розі, заявив, що у подібному терорі "військового сенсу немає жодного – він нульовий". Відео з Путіним, що намагається приписати українському війську тактику російських окупантів, з'явилося в мережі.

Під час "неформального спілкування" у Кремлі з лауреатами російських державних премій Путін звинуватив ЗСУ в обстрілах житлових кварталів.

"Ніяк не можу зрозуміти, навіщо противник б'є по житлових кварталах. Заради чого? Навіщо? У чому сенс? <Б'ють> явно по гуманітарних об'єктах. Який сенс у цьому? Військового сенсу немає жодного — він нульовий", — заявив російський диктатор.

Як пишуть російські ЗМІ, Путін зробив цю заяву після повідомлення про те, що українські військові нібито завдали удару по травматологічному центру в тимчасово окупованому Донецьку, снаряд нібито влетів до операційної.

Тим часом, за даними Управління верховного комісара ООН з прав людини, озвучених у травні 2023 року, внаслідок російської агресії проти України загинуло щонайменше 8 791 мирних жителів в Україні, а 14 815 осіб отримали поранення. Серед загиблих 519 дітей, 3977 чоловіків, 2367 жінок. Стать 1928 загиблих цивільних встановити не вдалося.

Це лише підтверджені випадки загибелі та поранень українців. В ООН визнають, що реальні цифри смертей серед цивільного населення можуть бути в рази вищими.

Не згадав Путін і про те, що з вересня минулого року Росія регулярно влаштовує масовані атаки ракетами та іранськими дронами-камікадзе по житлових кварталах в українських містах та селах, також цілями для окупаційних військ стали об'єкти енергетичної структури.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні