Стало відомо, коли у Луцьку відкриють проспект Волі

0
Стало відомо, коли у Луцьку відкриють проспект Волі
У Луцьку планують відкрити проспект Волі для проїзду вже наступного тижня.

Про це повідомив мер Луцька Ігор Поліщук.

Наразі розпочали вкладання верхнього шару асфальту на проспекті Волі на ділянці від вулиці Шопена до Київського майдану. Для завершення робіт по усій запланованій ділянці необхідно 3-4 дні, після чого кілька днів на дрібні допрацювання.
Після вкладання верхнього шару асфальту підрядник приступить до встановлення дорожніх знаків та нанесення довговічної «пластикової» розмітки. Разом з цим тривають роботи по вкладанню тротуарної плитки та натурального каменю на пішохідній частині.

Разом з цим відбувається реставрація опор освітлення та встановлення LED світильників над проїжджою частиною та підготовка до облаштування німецьких світильників на пішохідний частині.

Також розпочали роботи по озелененню - завезення грунту, підготовку до посіву трави, висадки кущів та дерев. Всього на ділянці проспекті Волі, що ремонтується заплановано висадити майже 170 дерев та близько 4000 кущів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні