Вночі над Україною ППО збила 12 повітряних цілей

0
Вночі над Україною ППО збила 12 повітряних цілей
За ніч росіяни атакували Україну 4 ракетами "Калібр", а також 10 безпілотниками, загалом над Україною ліквідовано 12 цілей.

Про це повідомили Повітряні сили ЗСУ.

"У ніч на 14 червня 2023 року російські окупанти завдали ракетного удару по військових та інфраструктурних об'єктах України крилатими ракетами повітряного та морського базування, а також ударними дронамі-камікадзе", - йдеться у зведенні.

Зазначено, що з акваторії Чорного моря противник завдав удару чотирма крилатими ракетами "Калібр" у напрямку Одеської області. Три ракети вдалося збити, одна влучила в цивільний об'єкт.

Крім того, зі східного узбережжя Азовського моря рашисти атакували 10 іранськими ударними дронами Shahed-136/131 на південно-східному напрямку. Дев'ять - збито.

"З Ростовської області окупанти завдали удару шістьма крилатими ракетами повітряного базування Х-22 із чотирьох дальніх бомбардувальників Ту-22М3. Удару завдано по Донецькій області. Наслідки уточнюються", - зазначено в повідомленні.

Загалом сили та засоби Повітряних сил, у взаємодії з ППО складових Сил оборони України, під час цієї нічної атаки знищили 12 повітряних цілей: три крилаті ракети "Калібр" та дев'ять іранських ударних дронів Shahed-136/131.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні