ЗСУ знищили велику колону техніки рф: росіяни в істериці. ФОТО

0
ЗСУ знищили велику колону техніки рф: росіяни в істериці. ФОТО
Українські бійці знищили колону ворожої техніки, яку російські командири необачно залишили посеред поля на 2 години – у російських пабліках обговорюють безглуздість ситуації.

Про це у Telegram-каналі повідомив заступник комітету ВРУ з питань нацбезпеки, оборони й розвідки Юрій Мисягін, пише Апостроф.

Зазначається, що під Кремінною один з командирів російських військових зібрав велику колону, яка мала намір атакувати українські позиції на цьому напрямку. Однак він вчинив дуже необачно, тим самим зробивши "послугу" ЗСУ, залишивши цю колону на одному місці протягом двох годин.

Це не залишилося непоміченим українською аеророзвідкою – українські оператори безпілотних літальних апаратів (БПЛА) точно визначили координати скупчення військових РФ та успішно знищили рашистів за допомогою РСЗВ "HIMARS" та артилерії.

У російських пабліках шоковані безглуздістю вчинку командира. Деякі зауважують, що за кілька днів у боях на Південнодонецькому напрямку постраждалих було менше, ніж від злочинної дурості командира. Інші пропонують таких командирів розстрілювати перед строєм.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні