Пригожин кинув виклик путіну: що це означає

1
Пригожин кинув виклик путіну: що це означає
Риторика ватажка ПВК "Вагнер" Євгенія Пригожина переростає у непокору кремлівському диктатору Володимиру Путіну і російській владі.

Про це йдеться у розвідувальному огляді Міноборони Великобританії, опублікованому 15 червня в Twitter.

В огляді нагадали, що 10 червня Міноборони Росії зажадало від усіх ПВК і "добровольців" підписати з ними контракти. 13 червня Путін, виступаючи на телебаченні, підтримав цей крок.

До цього Пригожин активно піддавав гострій критиці керівництво Міноборони, але покладався на авторитет Путіна. Однак, 14 червня він заявив, що "ніхто з бійців "Вагнера" не готовий знову йти шляхом ганьби. І тому ніхто укладати договори не буде".

"Риторика Пригожина перетворюється на виклик більш широким верствам російського істеблішменту. 1 липня 2023 року, крайній термін для підписання контрактів добровольцями, ймовірно, стане ключовою точкою у протистоянні", - йдеться в огляді британської розвідки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дайош гражданскую войну в паРаше!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні