Жінка у готелі зробила моторошне фото привида. ФОТО

0
Жінка у готелі зробила моторошне фото привида. ФОТО
Британка Елісон Данн стверджує, що зробила жахливе фото привида в покинутому готелі Park Hotel у Моркамі, Ланкашир.

Про це пише ТСН.

Вона каже, що більше не може спати після того, як скористалася дошкою для спіритичних сеансів та помітила примарну фігуру "повішеного вбивці".

49-річна менеджерка банку зробила фотографію, коли всі надприродні дослідники в готелі перебували в колишній спальні на четвертому поверсі.

Хоча вона нічого не бачила на власні очі, вона була шокована, коли подивилася на знімок. Як не дивно, вона стверджувала, що інші члени групи відчули, що коридор став холодним незадовго до того, як зробила світлину, і навіть помітили мерехтіння світла.

Елісон завжди захоплювалася надприродним і вважає, що вона могла спіймати привид вбивці, який, як каже місцева легенда, задушив жінку в готелі на початку 1900-х років, а потім наклав на себе руки.

"Ви можете розрізнити ногу, якщо продовжуватимете дивитися на неї, а решта має вигляд як тінь. Схоже, що хтось притулився до стіни. Я була трохи налякана у той момент, бо це той момент, коли ми маємо просто трохи поспати. Я лежала без сну, дивилася в стелю і думала, чи не блукає він десь поблизу. Мені було цікаво, чи не бачив він мене", - поділилася вона.

Елісон стверджує, що група також мала неприємний досвід під час використання дошки для спіритичних сеансів у підвалі, коли "дух", мабуть, кинув ложку у сусідній кімнаті під час сеансу.

"Всю ніч у нас було чимало активності. Ми провели експеримент із дошкою для спіритичних сеансів у підвалі. Було темно і ми почули цей гуркіт. Ми пішли подивитися, що це було, і там була ця ложка посеред підлоги просто там, де ми увійшли. Ми ніяк не могли пройти повз це і не побачити її. Ми повернулися до дошки для спіритичних сеансів і запитали, чи він це зробив, і вона сказала "так", - пригадала жінка.

Данн тепер ще більше вірить у привидів та надприродне, ніж будь-коли раніше, і навіть хоче повернутися до готелю.

Зі свого боку, представник готелю підтвердив, що жахлива історія про чоловіка, який убив жінку, була розказана місцевими жителями, додавши: "Із записів я вважаю, що чоловік справді задушив жінку на початку 1900-х років, коли він повернувся з Першої світової війни. Я розумію, що в дами були стосунки з менеджером, а чоловік, який вчинив правопорушення, був із нею у стосунках чи одружений. Потім він наклав на себе руки. Це інформація, одержана від місцевих жителів".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні