На війні загинули четверо військових з Волинської області. ФОТО

0
На війні загинули четверо військових з Волинської області. ФОТО
На війні з російськими окупантами загинув 48-річний Герой Віктор Лук’янчук з Боратинської громади Луцького району.

Про це повідомили у Боратинській громаді.

Герой загинув 8 червня 2023 року.
Віктор Лук’янчук був жителем села Ратнів. Загинув під час артилерійського обстрілу у районі населеного пункту Мала Токмачка Запорізької області.

«Схиляємо голови у глибокій скорботі та приносимо щирі співчуття родині полеглого воїна, його друзям та побратимам. Нехай вічна пам’ять про нашого земляка живе в серцях українців. Слава Герою!», - повідомили у громаді.




На війні з російськими окупантами загинув 41-річний Герой Микола Нифодюк із Заболоттівської громади Ковельського району.

Про це повідомив голова Заболоттівської селищної ради Валерій Свіржевський.

Герой загинув 15 червня 2023 внаслідок артилерійського обстрілу під час бойових дій з противником.
Микола Нифодюк був жителем села Тур.

«Невимовно боляче втрачати наших Захисників, бачити сльози рідних. Висловлюю щирі співчуття родині та близьким. Низький уклін героїчному подвигу нашого земляка. Вічна і світла пам’ять Герою!», - написав Валерій Свіржевський.



У п'ятницю, 16 червня, за трагічних обставин обірвалося життя двох володимирчан: полковника Сергія Анатолійовича Кузьміна та полковника Сергія Віталійовича Конопацького.

Про це повідомив міський голова Володимира Ігор Пальонка.

Траурний кортеж із тілами військових прибуде у місто у неділю, 18 червня, о 9:00 зі сторони Ковеля. Кортеж із тілом Сергія Конопацького буде рухатись до його дому на вулиці Старицького, 23, а з 10.30 вирушить по Ковельській у напрямку вулиці Драгоманова, де у храмі Віри, Надії, Любові та матері їх Софії відбудеться обряд відспівування.

Кортеж із тілом Сергія Кузьміна прослідує через Ковельську на вулицю Драгоманова, 4а, до будинку, де проживав військовий. А з 10:40 вирушить до того ж храму.

Чин похорону відбудеться об 11:00.

Володимирчан просять зустріти земляків на в'їзді у місто та долучитись до коридору шани по подальших маршрутах слідування кортежів.

Поховають офіцерів на Федорівському кладовищі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні