У селі зіткнулись два авто: загинув 20-річний пасажир

0
У селі зіткнулись два авто: загинув 20-річний пасажир
На трасі Львів – Краковець у ДТП між автомобілями Mercedes-Benz Vito та «Ford Focus загинув 20-річний хлопець. Водія Ford Focus та двох пасажирів Mercedes із різними травмами госпіталізували в лікарню.

Як повідомили в ГУ ДСНС Львівщини, аварія трапилась у пʼятницю, 16 червня, в селі Терновиця, що неподалік Яворова.

На трасі Львів – Краковець зіткнулися автомобілі Mercedes-Benz Vito та «Ford Focus. Унаслідок автозіткнення загинув 20-річний пасажир Ford Focus, його затиснуло деформованими конструкціями автівки.

Рятувальники деблокували тіло пасажира за допомогою гідравлічних ножиць та відімкнули в автомобілях акумуляторні батареї, аби запобігти пожежі.

Окрім цього, внаслідок ДТП із травмами різного ступеня медики госпіталізували до медзакладів водія автомобіля Ford Focus та двох пасажирів Mercedes-Benz Vito. Поліція встановлює обставини аварії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні