У Львівській області блогер нахамив військовим ТЦК, яких повернули з фронту. ВІДЕО

1
У Львівській області блогер нахамив військовим ТЦК, яких повернули з фронту. ВІДЕО
У Дрогобичі відеоблогер вирішив принизити співробітників Територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Про це повідомив військовий Роман Кириченко та Варто Галицькі новини.

На відео він демонструє неповагу та принижує військових із ТЦК, які на той момент виконували свій обов’язок — роздавали повістки на вулицях міста.

Автором відео виявився місцевий підприємець, антивакцинатор Мар’ян Чава який вже неодноразово перешкодав роботі військових. Також відомо, що відео було знято біля супермаркету Сільпо на вулиці Володимира Великого, де у блогера парфумерний магазин.

Цих солдатів перевели з бойової 24-ї бригади до військомату, оскільки після травм вони більше не можуть брати участь у бойових діях. Вони були активними учасниками бойових дій у Луганській області та під Херсоном.

Блогер на відео ставить військовим питання про причини їх відсутності на військовій лінії фронту, хоча на відео видно, що одного з солдатів нещодавно було поранено.

“Хлопчина на відео молодий без ока (це видно на відео) він був тяжко поранений, брав участь у таких піздорєзах на Луганщині та під Херсоном, що цьому тік-тохєру обісрянцю й не снилось. Хлопець десь як тиждень переведений працювати у військомат. Щоб ви розуміли, військоматовських відправляють в бригади , а поранених обмежено-придатних з бригад переводять по військоматах. ”, — зазначає у повідомленні Роман Кириченко.

«Не буде як раніше, що ви чмирите військоматовських, а ті мовчать, і уходять від вас, ні, ці хлопці можуть підрасказати хто ти і під якою спідницею ховався, коли вони йшли внаступ, звільняли територію від окупанта, отримували важкі поранення, лежали в операційних вічність. Будете дойобувати поранених, яких перевели у військомати, будете отримувати в писок та в пасть повістку.», - додав військовий.

«І тяжко поранених обмежено придатних хлопців, яких переводять на подальшу службу у ТЦК, ми ображати всяким блохерам не дамо, це на майбутнє. Вони не військомаівські пузаті воротнічки, як ви звикли на це дивитись. За кожну образу пораненого на війні бійця, якого перевели служити в ТЦК, вами обісраними косарями з понтами на ваших відосах, прийдеться відповідати.» - резюмував воїн.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тцкашники з радянським посвідченням це агенти кремля , Марян Молодець що принизив цих виблядків кацапських
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні