У Китаї дівчина померла під час марафону з екстремального схуднення

0
У Китаї дівчина померла під час марафону з екстремального схуднення
У Китаї розслідують смерть блогерки, яка померла через екстремальне схуднення у тренувальному таборі. Вона хотіла скинути 100 кг.

Про це пише CNN, передає ТСН.

Повідомляється, що 21-річна дівчина намагалася скинути понад половину своєї ваги, щоб надихнути своїх підписників, але померла під час інтенсивного навчального табору зі схуднення. Нещодавно дівчина опублікувала кілька відео, на яких вона проходить інтенсивні тренування, і поділилася, що важить 156 кілограмів і намагається скинути 100 кілограмів.

Смерть блогерки викликала занепокоєння у суспільстві.

Державні ЗМІ повідомили, що родина блогерки після її смерті отримала "компенсацію" від табору для схуднення. Відео її тренувань та світлини з них з її акаунту видалили.

Місцева влада заявила, що розслідує смерть та перевіряє, чи табір для схуднення проводив надмірні або неналежні тренування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні