Росіяни перекидають свої війська у напрямку українських сіл та міст

0
Росіяни перекидають свої війська у напрямку українських сіл та міст
Після підриву Каховської ГЕС окупанти почали перекидати свої війська з лівобережжя. Таким чином ворог намагається посилити Запорізький та Бахмутський напрямки.

Про це пише 24 канал.

Упродовж останніх десяти днів Росія, ймовірно, почала передислокувати частини свого угруповання військ зі східного берега Дніпра для посилення Запорізького та Бахмутського напрямків.

Окупанти перекидають війська
У розвідці Великої Британії зазначили, що потенційно йдеться про кілька тисяч військовослужбовців 49-ї армії, зокрема її 34-ту окрему моторизовану бригаду, а також підрозділи повітряно-десантних військ та морської піхоти.

"Перекидання цих військ, скоріш за все, відображає думку Росії, що значна атака України через Дніпро стала менш імовірною після руйнування дамби Каховського водосховища та спричиненої цим повені", – зауважили в розвідці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні