На сході України загинули двоє волинян. ФОТО

0
На сході України загинули двоє волинян. ФОТО
Захищаючи Україну, загинув 51-річний житель міста Ківерці Луцького району Костянтин Щавій.

Про це повідомили у Ківерцівській міській раді.

«Із глибоким сумом повідомляємо про те, що 17 червня 2023 року в районі населеного пункту П'ятихатки Василівського району Запорізької області в результаті артилерійського обстрілу загинув молодший сержант Щавій Костянтин Вікторович», - йдеться у дописі.

Герой Костянтин Щавій народився 5 червня 1972 року, проживав у місті Ківерці. На військову службу призваний 1 березня 2022 року.

«Висловлюємо щирі співчуття близьким та рідним загиблого. Нехай світлий спомин про загиблого нашого захисника, стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам'яті рідних, друзів, бойових побратимів, в пам'яті українського народу», - коментують у дописі.

Детальну інформацію про чин поховання повідомимо згодом.

Захищаючи Україну, загинув мешканець села Лежниця Поромівської громади на Волині 36-річний Андрій Єдинак.

Про це повідомили у Поромівській громаді.

«Наш Герой віддав життя, виконуючи бойове завдання в районі населеного пункту Іванівське Бахмутського району Донецької області. Вічна памʼять і слава нашому Захисникові. Щирі співчуття рідним. Сили їм і витримки пережити втрату», - йдеться у дописі.

Про зустріч Героя повідомимо згодом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні