Рф стягує ракетні комплекси до українських кордонів

0
Рф стягує ракетні комплекси до українських кордонів
Російська армія нещодавно розмістила біля українських кордонів, у Брянській області, ракетний комплекс "Бал", який використовує протикорабельні Х-35. Це свідчить про те, до в окупантів дефіцит високоточних ракет.

Про це в ефірі телемарафону розповів речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

Зокрема, йдеться про певний дефіцит "Калібрів", "Іскандерів", "Кинджалів", ракет Х-101, Х-555. "Бал", вважає Ігнат - це як альтернатива заміні високоточній та далекобійній зброї.

"Вочевидь, якби були пуски, вже про це було відомо. Так, поки що ми маємо ту загрозу (застосування "Бал" - Ред.). Відповідно, реагувати на ці загрози потрібно. Я думаю, що вище військове має вже певну певні варіанти щодо протидії і цій загрозі", - висловився Ігнат.

За його словами, цей комплекс не єдине, що має армія РФ. Наразі окупаційна армія використовує усі наявні сили та засоби для того, аби завдавати ударів по позиціях українських військ. Ігнат наголосив, що передусім ворог проводить активну повітряну розвідку по всій лінії розмежування, а також по всій лінії фронту.

"Дуже багато безпілотників стежать за пересуванням наших військ. Противник використовує постійно винищувальну авіацію. Це СУ-35 передусім для того, щоб завдавати ударів керованими авіабомбами",- сказав він.

Ігнат повідомив, що противник застосовує ці типи озброєння. Зокрема, комплекс "Бал" з півночі призначений для знищення кораблів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні