Українців закликали не ігнорувати повітряну тривогу

0
Українців закликали не ігнорувати повітряну тривогу
У Чорному морі Росія розміщує один ракетоносій – фрегат "Генерал Макаров", який має 8 ракет "Калібр". Рівень загрози дуже високий. Атака може статись у будь-яку хвилину.

Про це повідомила начальниця Об'єднаного пресцентру Сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк, пише 24 канал.

Вона наголосила, що до сигналів повітряної тривоги потрібно ставитись максимально серйозно.

Наталія Гуменюк розповіла, що у Чорному морі корабельне угрупування складається з 9 одиниць, розміщений один ракетоносій. Мовиться про фрегат "Генерал Макаров", який оснащений вісьмома ракетами типу "Калібр".

"У такому випадку рівень загрози позначається як дуже високий, коли корабель у бойовому чергуванні та поблизу рубежів пусків. Атака може статись будь-якої хвилини. Тому до сигналів повітряної тривоги прохання ставитись максимально серйозно",– закликала речниця.

Крім того, вона зазначила, що один корабель окупантів чергує в Азовському морі. У такий спосіб ворог намагається контролювати мародерський процес, адже Росія краде з портів все, що може.

Начальниця Об'єднаного пресцентру Сил оборони Півдня України зауважила, що Росія закуповує нові партії "Шахедів", поки будуються потужності на території країни-агресорки.

"Ми спостерігаємо рух вантажних портів, які поставляють товари військового призначення. Це означає, що такі атаки будуть повторюватись. Треба пам'ятати, навіть вірячи у сили ППО, що наслідки повітряних боїв бувають дуже небезпечними. Тому сигналами повітряної тривоги нехтувати не можна", – додала Гуменюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні