У Харкові 14-річна школярка закликала створити «ХНР». ФОТО

2
У Харкові 14-річна школярка закликала створити «ХНР». ФОТО
Харківська поліція встановила особу 14-річної дівчини, яка розклеювала проросійські плакати у центрі Харкова і склала протокол про неналежне виконання батьківських обов'язків на її маму.

Про це 22 червня повідомив керівник поліції Харківщини Володимир Тимошко.

Напередодні в харківських Telegram-каналах почали розповсюджувати відео і фото із соцмереж дівчини, яка закликала до створення так званої «ХНР» і ображала українських військових. Обурені харків'яни досить швидко знайшли особисті дані дівчини і передали їх правоохоронцям.

Свої листівки вона розклеювала о на площі Свободи біля намету «Все для перемоги», а також відео з проросійською символікою та позицією дівчина розміщала у соцмережах. За даними начальника слідчого управління поліції Харківщини Сергія Болвінова, слідчі провели обшук за місцем проживання дівчини, її не затримували, з нею та мамою провели бесіду.

«Вчора допитали матір дівчини. Вона стверджує, що донька раніше висловлювала лише позицію "за мир". А от про антиукраїнські настрої дитини жінка нібито не здогадувалася. Z-ролик, який зняла донька, вона побачила лише після повідомлення класного керівника, запевняє матір», –повідомив ерівник поліції Харківщини.

Через підлітковий вік дівчини відповідати за її вчинки буде мати, яку буде притягнуто до відповідальності за не виконання обовʼязків щодо виховання дітей.

Малолітня прихильниця Путіна вже визнала свою провину та заявила, що нібито шкоду. Вона попросила вибачення в українців, проте на російській.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чемодан, вокзал, расєя! Разом з мамою!!!! Хто її тут тримає?
Відповісти
Бесіду провели??? Якби впаяли великий штраф, заборону голосувати, займання державних викладацьких посад наперед на 50 -100 років їй, мамі та подібним - то боялись би. А так зловлять, бесіду проведуть і вони як штепа потім балотуються в мери й далі тягнуть русскій мір -лайно в Україну (((
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні