Як позбутися неприємного запаху взуття

0
Як позбутися неприємного запаху взуття
Неприємний запах взуття після тривалого носіння, особливо в літній період, коли нога пріє в кросівках, доставляє чимало клопоту. Але з цими проявами можна і потрібно боротися. І зробити це простіше простого!

Про те, як позбутися неприємного запаху із взуття - читайте в матеріалі Styler.

Заморожування
Бактерії, які є причиною неприємного запаху, не витримують низьких температур. Помістіть пару взуття на ніч у морозилку, попередньо ретельно вимивши взуття. Залиште на ніч, а потім за годину до виходу з дому дістаньте кросівки чи туфлі, дайте трохи розморозитись і сміливо йдіть у своїх справах.

Чайні пакетики
Чайні пакетики - також ефективний спосіб прибрати запах взуття. Дубильні речовини в чаї мають природні дезодоруючі властивості, які допомагають поглинути неприємний запах. Просто покладіть кілька чайних пакетиків у взуття та залиште на ніч.

Сода
Приготуйте суміш з 3 столових ложок соди та 1 столової ложки крохмалю. Також можна додати кілька крапель парфуму або будь-якої ефірної олії. Порошок рівномірно розкладіть у дві шкарпетки та зав'яжіть їх. Покладіть шкарпетки у взуття на ніч.

Оцет або перекис водню
Перекис водню та оцет легко допоможуть позбутися запаху. Протріть кроссовки ватним спонжем, змочений оцтом чи перекисом водню. Постарайтесь не налити занадто багато рідини, щоб взуття потім не довелося сушити.

Дезодорант для взуття
Найнадійніший спосіб забути про неприємні запахи - це купити дезодорант для взуття. Просто розпиліть спрей на взуття та залиште до висихання. Робіть це кожен раз після носіння. Також дезодорант зручний тим, що його можна брати з собою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні