У рф проводяться антитерористичні заходи

0
У рф проводяться антитерористичні заходи
У Москві та Підмосков'ї проводяться антитерористичні заходи на тлі "захоплення" "вагнерівцями" Ростова.

Про це повідомили мер столиці Сергій Собянін та губернатор Московської області Андрій Воробйов у соціальних мережах, передає ТСН.

"У зв'язку з інформацією, що надходить, у Москві проводяться антитерористичні заходи, спрямовані на посилення заходів безпеки. Запроваджено додатковий контроль на дорогах. Можливе обмеження проведення масових заходів. Прошу поставитися з розумінням до вжитих заходів", - йдеться у повідомленні Собяніна.

Аналогічні заходи вжито у Підмосков'ї. Губернатор Московської області Андрій Воробйов повідомив, що "можливі додаткові перевірки на дорогах на південному напрямку"

"Прошу утриматися від поїздок на особистому транспорті на півдні Московської області, насамперед за межі регіону. Прошу зберігати спокій", -- написав він.

У Мережі користувачі пишуть, що на вʼїзді до Москви розгортають блокпости.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні