Путін підписав закон про порушення воєнного стану: штрафи або в'язниця

0
Путін підписав закон про порушення воєнного стану: штрафи або в'язниця
Президент Російської Федерації Володимир Путін ввів відповідальності за порушення режиму воєнного стану. Він підписав відповідний закон про адміністративну відповідальність.

Про це повідомляє Уніан.

Зазначається, що документ розмістили на офіційному порталі правової інформації Росії. Таким чином, КоАП РФ доповнили статтею про порушення режиму воєнного стану.

За таке порушення передбачено адміністративний штраф для громадян у розмірі від 500 рублів до однієї тисячі або адміністративний арешт строком до 30 діб. При цьому посадовим особам за таке порушення загрожує штраф від однієї до двох тисяч рублів або адміністративний арешт на строк до 30 діб.

Крім того, якщо для порушення використовували транспорт, то його конфіскують. Також документ уточнює порядок затримання автотранспорту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні