Пригожин виправдався за вбивство російських льотчиків, та виплатить 50 мільйонів компенсації

0
Пригожин виправдався за вбивство російських льотчиків, та виплатить 50 мільйонів компенсації
Військова кореспондентка та пропагандистка "Першого каналу" РФ Ірина Куксенкова повідомила, що за оновленими даними під Воронежем "Вагнер" під час бунту збили не Іл-18, а Іл-22, на борту якого було 10 людей – усі вони загинули.

Про це пише ТСН.

"Коли Пригожина вже в штабі ППО запитали навіщо, адже цей літак не завдає ударів, а виконує інші функції, він сказав – а дурень-пвошник у колоні збивав все, що злітало", - обурилась пропагандистка.

За її словами, ватажок "вагнерівців" погодився виплатити 50 мільйонів компенсації рідним загиблих льотчиків.

Проте інший російський пропагандист Олексій Живов підтримав вбивство "вагнерівцями" російських пілотів.

"Я бачу по коментарях читачів та знайомих, що не всі до кінця розуміють, що вчора сталося. Бігають сюди-туди, "Пригожин льотчиків убив", то-се. Так, льотчики загинули. Але вчора ми втрималися на краю прірви, за якою було море крові. Тисячі вбитих, народний розбрат, поразка у війні, українські танки у російських тилах, поразка Росії. Навіщо ви тепер розганяєте вчорашні жертви? Після бійки кулаками не махають. Сказав Вам Путін: питання закрите. Навіщо ви його смикаєте?", - пише пропагандист.

Живов також порадив "подякувати Путіну та Лукашенку, що їм вистачило мудрості все це зупинити перед катастрофою".

"Богові дякуйте, що вчора ввечері все закінчилося саме так, і замість десятків тисяч загиблих ми втратили кілька десятків людей", - резюмував пропагандист РФ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні