Які речі померлих категорично заборонено зберігати вдома

1
Які речі померлих категорично заборонено зберігати вдома
Чим небезпечні речі померлих родичів, так це енергією смерті, яку вони могли увібрати в момент відходу з життя людини. Нічого хорошого такі предмети не можуть принести.

Про це пише УНІАН.

Які речі померлого не можна залишати вдома
Деякі предмети здатні нести більше небезпеки, ніж інші. Так, у жодному разі не можна залишати речі, які контактували зі смертю - диван/ліжко та постільна білизна, на яких лежав небіжчик. Предмети одягу, які були на ньому, також необхідно знищити - найкраще їх спалити або, як мінімум, викинути.

Речі, які дуже любив покійний і найчастіше носив, також не можна залишити. Вони володіють колосальним негативним енергетичним впливом. При великому бажанні можна залишити верхній одяг, який померлий рідко носив.

Дуже важливо не чіпати речі покійного протягом перших трьох днів після смерті, а по можливості - почекати сорокаденні поминки. Ті предмети, які ви вирішите залишити, бажано не зберігати в житлових приміщеннях.

Чи можна носити речі померлого родича - поради екстрасенса
Однак не всі предмети можна ось так просто і легко викинути в сміттєвий бак. Чи можна носити речі чужої померлої людини, коли це, наприклад, ювелірні прикраси? Також здається проблематичним викинути такі дорогі предмети, як комп'ютер, телефон та інше.

Щоб захистити себе від смертельної енергетики, варто провести обряд очищення:
предмети, які можна, поливаємо святою водою;
якщо це електроніка, то просто протираємо поверхню святою водою;
обкурюємо димом свічки з церкви;
коштовності потрібно віднести на переплавку в інші вироби.

Це повинно захистити вас від можливих нещасть, які можуть притягнути до вас ці речі.

Чи можна доньці носити речі померлої мами
Більшість експертів сходиться на думці, що дітям не варто носити речі померлих батьків. Так, ті предмети, які спочатку зможуть принести розраду, в подальшому принесуть багато бід.

Поступово згасла енергія мертвої людини буде витісняти живу і в житті людини почнеться низка невдач.

Якщо такі проблеми несуть з собою речі близьких, то чи можна носити речі чужого померлої людини? Також категорично ні. Предмети будуть нести в собі енергію смерті і наявність або відсутність спорідненості в цьому питанні вас не захистить.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бажано редактору піти у церкву і охреститись це повинно захистити вас від можливих нещасть
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні