В росії зробили цинічну заяву про Києво-Печерську лавру

0
В росії зробили цинічну заяву про Києво-Печерську лавру
У країні-агресорі Росії не припиняють надіятися на реалізацію цілей "спецоперації" проти України. На 17-й місяць повномасштабної війни, яка сьогодні відгукнулася військовим заколотом у самій РФ, росіяни все ще мріють про "взяття Києва".

Про це пише Обозреватель.

Такі цитати 26 червня тиражують російські пропагандистські ресурси. Вони посилаються на коментар представників Служби зовнішньої розвідки.

Там відреагували на досягнення домовленості між Україною та ЮНЕСКО щодо вивезення з Києво-Печерської лаври християнських цінностей, зокрема святих мощей. Їх планується передати музеям Італії, Франції, Німеччини та Ватикану.

"Передача цінностей проходитиме під приводом порятунку від російських ракетних ударів", – обурилися в СЗР.

Росіяни заявили, мовляв, для Кремля захист Києво-Печерської лаври "має глибинний духовний вимір". На цьому тлі вони згадали про цілі путінської війни проти України.

"А значить рішучість довести до кінця "спецоперацію" стає лише твердішою", – висловилися в СЗР.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні