У Луцьку поховали трьох військових, які загинули на сході України. ВІДЕО

0
У Луцьку поховали трьох військових, які загинули на сході України. ВІДЕО
У Луцькій громаді попрощалися з трьома загиблими бійцями. У Кафедральному соборі Святої Трійці відспівали Вадима Войтовича та Олександра Маєвського. У храмі села Рованці відспівали полеглого бійця Олександра Гайдука.

Про це пише Суспільне Волинь.

Олександр Маєвський
Олександр Маєвський був призваний по мобілізації на посаду на посаду сапера інженерно-саперного взводу мотопіхотного батальйону. Йому було 37 років.

"Прийшла йому повістка, мобілізували, він не задумуючись одразу наступного дня пішов. Каже: мені хоробрості не вистачало самому піти, але як прийшлося – то треба виконати свій обов’язок", – розповідає знайомий загиблого Віктор.

Вчителька Олександра Маєвського каже, що він був хорошим учнем, добрим, завжди допомагав.

Загинув військовослужбовець 21 червня під час виконання бойового завдання біля села Вільшанка Харківської області

Вадим Войтович
Вадиму Войтовичу було 42 роки. Був призваний по мобілізації. Служив на посаді гранатометника механізованого відділення. Загинув боєць 19 червня біля села Діброва Луганської області

Батько Вадима Войтовича Анатолій каже, син мріяв відкрити свою справу з ремонту автомобілів, це в нього добре вдавалося.

"Їх мали демобілізувати, їх із-під Бахмута кинули на Луганськ, не дочекався", – каже родич загиблого Вадим. Без батька залишилися діти, – говорить сестра Вадима Войтовича Аліна.

Олександр Гайдук
Лучанину Олександру Гайдуку було 29 років. Боєць був призваний на військову службу по мобілізації на посаду гранатометника механізованого відділення. Старший солдат загинув ще 29 березня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Максимівка Миколаївської області.

Прощання з бійцем відбулося у храмі Святого Великомученика і цілителя Пантелеймона села Рованці.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні